BIBS Try´it Colour 3pk.

3 ymisk snið í einum pakka. Stødd 1.



109,95 kr
Vøran er á goymlsu

  • BIBS Try´it Colour 3pk..

    3 ymisk snið í einum pakka. Stødd 1.



    Når det kommer til sutter, er ingen størrelse eller form rigtig eller forkert, fordi alle babyer er forskellige. Babyer har forskellige præferencer, forskellige sutteteknikker og forskellig mundanatomi. Derfor tilbyder vi forskellige sutter, som imødekommer alle disse forskellige krav og behov.

    Kollektionen indeholder:

    Rund nipple i naturgummilatex
    Symmetrisk nipple i naturgummilatex
    Anatomisk nipple i naturgummilatex

    Skjold: PP
    Nippler: Naturalgummilatex (da naturgummilatex er et naturmateriale, kan der forekomme farvevariationer)

    Overholder den europæiske standard EN 1400 + A2.

    Hyppig rengøring af dit barns sutter er vigtigt for at opretholde en god hygiejne. Jo yngre barnet er, desto vigtigere er det at beskytte det mod bakterier og holde sutterne rene.

    Der findes forskellige metoder til at sterilisere sutter. Nedenfor vil vi gennemgå dem alle:

    Før sutterne tages i brug
    Husk at sterilisere sutterne, når du tager dem ud af emballagen! Dette gøres ved at lægge sutterne i rigeligt kogende vand i 5 minutter. Det gælder både latex- og silikonesutter.

    Naturgummilatex kan i sjældne tilfælde smitte af på skjoldet, så det er vigtigt at sterilisere i rigeligt vand, og vi anbefaler at sterilisere latexsutter separat. Dette gælder kun før første brug.

    Sterlisering ved skoldning
    Dette er den metode, vi anbefaler til efterfølgende rengøring af både latex- og silikonesutter:

    Kom sutterne i en ren skål. Hæld masser af kogende vand over dem.
    Lad sutterne trække i ca. 5 min.
    Tag dem op og lad dem tørre på et rent håndklæde eller viskestykke

    Denne metode er skånsom, og fjerner bakterier uden at gå på kompromis med suttens holdbarhed. Vi anbefaler kun at koge sutterne inden første brug - ikke efterfølgende rengøring. Sutter er ikke beregnet til at blive kogt gentagne gange og kan ødelægges ved konstant udsættelse for høj varme. Følg i stedet instruktionerne ovenfor.

    Sterilisering i mikrobølgeovn
    Vær opmærksom på, at latex nedbrydes, hvis temperaturen overstiger 100°C. Derfor anbefaler vi ikke mikrobølgesterilisering af naturgummilatex-sutter.

    Silikone tåler højere temperaturer end latex. Derfor kan du sterilisere dine silikone-sutter i mikrobølgeovnen. Sørg dog for, at temperaturen ikke overstiger 110°C. Suttens skjold er lavet af PP, som går i stykker, hvis temperaturen overstiger 110°C. Samtidig er det hårdt for sutten at blive udsat for temperaturer over 100°C gentagne gange, og det vil forkorte dets holdbarhed og levetid.

    Derfor er vores generelle anbefalinger for at sterilisere i mikrobølgeovn, at du tjekker mikrobølgeovnens instruktioner for at sikre, at temperaturen forbliver omkring 100°C. I de fleste mikrobølgeovne betyder det, at sutterne maksimalt skal varmes i 60 sekunder ved max. 800 W. Husk altid at putte sutterne i vand i en steriliseringsboks lavet til formålet. Læg aldrig sutterne i mikrobølgeovnen uden!

    Sterilisering i elektriske dampsterilisatorer
    Vær opmærksom på, at latex nedbrydes, hvis temperaturen overstiger 100°C. Derfor anbefaler vi ikke mikrobølgesterilisering af naturgummilatex-sutter.

    Silikone tåler højere temperaturer end latex. Derfor kan du sterilisere dine silikone-sutter i elektriske dampsterilisatorer. Sørg dog for, at temperaturen ikke overstiger 110°C. Suttens skjold er lavet af PP, som går i stykker, hvis temperaturen overstiger 110°C. Og som beskrevet ved sterilisering i mikrobølgeovne, er det hårdt for sutten at blive udsat for temperaturer over 100°C gentagne gange, og det vil forkorte dets holdbarhed og levetid. Derfor er vores generelle anbefalinger for at sterilisere i elektriske dampsterilisatorer, at du tjekker producentens instruktioner for at sikre, at temperaturen forbliver omkring 100°C.

    Sterilisering i UV-steriliseringsanordninger
    Vi anbefaler ikke at bruge UV-steriliseringsanordninger til hverken naturgummilatex eller silikonesutter.

    Naturgummilatex er et naturligt materiale, der gennemgår en naturlig ældningsproces, som kan påvirkes af eksterne kræfter såsom UV-lys. Brug derfor aldrig en UV-sterilisator til vores latex-sutter, da det vil beskadige materialet. Efterlad heller aldrig naturgummilatex-sutter i direkte sollys.

    Ydermere dræber UV-lys kun de bakterier som lyset rammer direkte. Hvis sutten har en kant eller fold som lyset ikke rammer, dræbes bakterierne derved ikke. Derfor anbefaler vi ikke at bruge en UV-steriliseringsanordninger til vores sutter.

    Sterilisering ved hjælp af steriliseringsopløsninger
    Vi anbefaler ikke at bruge steriliseringsopløsningen til hverken naturgummilatex eller silikonesutter, da opløsningen kan beskadige materialet, hvis sutten ligger i opløsningen i længere tid end anbefalet.

    Sterilisering ved rengøring i opvaskemaskine
    Vi anbefaler ikke at vaske hverken latex- eller silikonesutter i opvaskemaskine. Rengøringsmidlerne kan beskadige materialet (både latex og silikone), og det kan blive skrøbeligt. Desuden når de fleste opvaskemaskiner ikke høje nok temperaturer til at sterilisere sutterne tilstrækkeligt.

    Hvis du oplever vand i nipplen
    Efter rengøring er det ikke usædvanligt, at der forbliver lidt vand inde i suttens nipple. Grunden til at der kan komme vand ind i sutterne er, at alle BIBS-sutter er udstyret med en ventil i nipplen. Denne ventil betyder at nipplen kan trykkes flad inde i barnets mund, når der suttes på den. Dette sikrer at nipplen flades ud og formes naturligt efter barnets mundhule med mindst muligt pres på mundens bløddele og tænder. Hvis du oplever, at der kommer vand ind i nipplen, skal du blot klemme suttens nipple flad og dermed presse det overskydende vand ud. Hvis der forbliver vanddråber i nipplen, kan du lade sutten lufttørre til det sidste vand fordamper.

    Hvor ofte bør du rengøre dit barns sutter?
    Hyppig rengøring af dit barns sutter er vigtigt for at opretholde en god hygiejne. Jo yngre barnet er, desto vigtigere er det at beskytte det mod bakterier og holde sutterne fri for bakterier. Dette skyldes hovedsageligt, at små børns immunforsvar endnu ikke har stiftet bekendtskab med alle de forskellige typer af bakterier - og derfor endnu ikke har lært at "forsvare" sig.

    For tidligt fødte spædbørn og babyer op til 3 måneder har brug for en mere grundig og hyppig rengøring end babyer over 3 måneder. Derfor skal sutterne steriliseres oftere, når barnet er under 3 måneder. Vi anbefaler altid, at sutter skoldes minimum en gang om dagen.

  • Vørunummar
    BIBS8134
Fylg okkum